WebHotel
Beskrivelse
Prisliste
Beregn pris
Bestil
 WebDesign
Beskrivelse
360° Panorama
Priser
 WebButik
Beskrivelse
 WebBetaling
Beskrivelse
 Profil
Hvem er vi
Betingelser
Links
Kontakt os
Support

© 1999-2004 F2K

Profil - Hvem er vi

F2K er grundlagt i december 1999 af erfarne IT-folk, der ikke kunne finde den type webhotel, der levede op til deres krav og standarder. Firmaet har til huse i Aalborg, men er ofte på landevejene, hvilket gør at vi altid har mulighed for at gennemgå kundens behov, på kundens adresse.

F2K leverer webhotel løsninger og webdesign til virksomheder og private til konkurrencedygtige priser med fokus på kvalitet, hastighed og god support.

Vi tilbyder fleksible løsninger baseret på kundernes behov. Vi har ikke faste pakkeløsninger, men skræddersyr løsningerne efter kundens behov. Dette gør, at der kun betales for de ydelser kunden har behov for, dvs. ikke noget med faste pakkeløsninger - du køber og betaler kun efter dit behov.

Hos F2K har vi ingen ambitioner om at blive landets største webhotel udbyder, vi kan godt "nøjes" med at være den bedste.

Mange af de de specialudviklede løsninger, vi har lavet for vore kunder, er baseret på open source, og er derfor ofte markant billigere at udvikle og mere driftssikre end tilsvarende løsninger udviklet helt fra bunden. Der er derfor mulighed for at bruge flere ressourcer på brugervenlighed.

F2K leverer alt fra det mindste webhotel, til store avancerede løsninger med webbutik integreret med økonomistyring og kreditkortbetalinger.

Sikkerhed og driftssikkerhed er i top, da alle vores servere løbende opdateres med sidste nye software-opdateringer, ligesom der udføres sikkerhedskontrol og tages backup dagligt. Vi benytter UNI2 som samarbejdspartner til levering af højkvalitets Internetforbindelse til serverne med garanteret hastighed og oppetid.

  
F2K WebHotel & WebDesign
Christiansgade 26 · 9000 Aalborg · Tlf 28 94 91 50 · f2k@f2k.dk · www.f2k.dk · cvr 25076915